Om oss

Vår juristbyrå ska vara en pålitlig källa för juridisk rådgivning och biträde. Sedan 2011 erbjuder vi allmänheten juridiska tjänster med fokus på stöd i rättsliga tvister och juridisk rådgivning.

Sedan 2018 finns vi centralt i  Göteborg på Drottninggatan 31.
Vi driver allmän praktik och  våra jurister har utbildning och erfarenhet inom inom både det humanjuridiska och affärsjuridiska området. 

Vårt erbjudande till er är kompetent rådgivning i alla delar av livet och ett kostnadseffektivt stöd och biträde vid privata och kommersiella tvister. Vi bistår vid upprättande av privaträttsliga och kommersiella avtal och vi erbjuder stöd vid offentlig upphandling m.m.

Vi har hanterat ärenden i samtliga domstolsinstanser i Sverige. Ring oss direkt eller maila oss för snabb hjälp från våra professionella och erfarna jurister!

a1
g1
Byråns grundare

Andreas Aagesson

Jur. kand. examen (ll.m) 2012, Göteborgs universitet

Kontakt: andreas.aagesson@aaflaw.se

Andreas har erfarenhet från arbete i flera olika branscher och bedriver sedan 2011 allmän juridisk praktik. Han arbetar mycket med migrationsrätt, offentlig rätt, skadestånd, avtalsfrågor samt agerar som ombud i privata och kommersiella tvister. Andreas är flitigt anlitad som offentligt biträde av förvaltningsdomstolar och migrationsverket.

Utöver juristexamen har Andreas genomfört utbildningar inom bl.a. ekonomi, sociologi, kriminologi och psykologi på universitetsnivå, samt flertalet juridiska vidareutbildningar i advokatsamfundets och andra utbildares regi. Andreas har advokatexamen.

Gunnar Flodin

Jur. kand. examen (ll.m.) 2012, Göteborgs universitet

Kontakt: gunnar.flodin@aaflaw.se

Gunnar har erfarenhet från näringslivet genom eget företagande och bedriver sedan 2011 allmän juridisk praktik. Han arbetar mycket med skadestånd, familjerätt, avtalsfrågor och offentlig upphandling samt med privata och kommersiella tvister. Gunnar är flitigt anlitad av förvaltningsdomstolar som offentligt biträde.

Utöver juristexamen har Gunnar genomfört utbildningar inom bl.a. ekonomi, psykologi och mänskliga rättigheter på universitetsnivå samt flertalet juridiska vidareutbildningar i advokatsamfundets och andra utbildares regi. Gunnar har advokatexamen.

Senior konsult

Bengt O. Nilsson

Bengt har mångårig erfarenhet av arbete som advokat och annat juridiskt arbete både i Sverige och utomlands.

Leave a Reply: